A jó tavaszi kezdés után most már egyértelműen megtorpant az NB III. Dráva-csoportjában szereplő, Schuszter Roland vezette focicsapat.

foci-komla-nagyatad2netA KBSK a sorozat legutóbbi szakaszában először is hazai pályán ikszelt a Nagyatáddal. A komlói gólt Gulyás szerezte fejjel még az első félidő közepe táján, aztán a szünet utáni percekben a vendégek egy szögletet követően egyenlítettek, így alakult ki a végeredmény). Elmaradt tehát a várt győzelem, s ennek oka egyértelműen a kritikán aluli helyzetkihasználás volt.

A következő fordulóban Dombóvárra szólította a sorsolás Győriéket, de a góllövéssel ott is hadilábon állt a csapat. Az egykori komlói játékos és edző id. Dárdai Pál által irányított vendéglátók viszont az első játékrész hosszabbításában (a 48. percben!) betaláltak, így ők könyvelhették el a 3 pontot. (A gólt az a Fábián szerezte, aki korábban Komlón is játszott.)

A legutóbbi fordulóban az a szekszárdi UFC látogatott a kökönyösi stadionba, mely tavasszal 6 győzelem mellett egyszer döntetlent játszott, így a bajnokság második szakaszának mindenképpen ők a favoritjai. Sajnos a lendületüket a KBSK sem tudta igazán megtörni: számos komlói és néhány vendéghelyzet maradt ki a találkozón, betalálnia viszont egyik gárdának sem sikerült, így 0-0-lal zárult az összecsapás.

A következő három forduló során a sereghajtó Nagybajomhoz látogat a Komló (május 2-án 17.30-kor, majd a listavezető Szentlőrinc következik hazai pályán (9-én 17.30-kor), végül Bogádra utazik a gárda (17-én 18 órakor kezdenek). Ha “elkészülnek a góllövőcipők”, akár 6-7 pont is összejöhet a három mérkőzésből; ha viszont nem…