Asztalitenisz: Legutóbbi mérkőzéseiken az alábbi eredményeket érték el a felnőtt férfi csapatok. Megyebajnokság: KBSK III. – Beremend 17-1, KBSK III. – Pécsi TÜKE SE II. 7-11, Mindszentgodisa – KBSK III. 6-12, PASE – KBSK III. 9-9; NB III.: Kozármisleny – KBSK II. 11-7; NB II. Kaposvár – KBSK I. 9-9. Ez utóbbi döntetlennel a komlóiak nagy lépést tettek a bronzérem megszerzése felé.

Autósport: Az egykori fatelep felett (a dávidföldi kiskertek környékén) amatőr rallye versenyt rendez a Komlói Rallye Sport Egyesület április 25-én. A verseny által érintett területeken forgalomkorlátozásra, útlezárásra is sor kerül, ezért a szervezők azt kérik, az arra járók előzetesen tájékozódjanak, illetve tartsák be az ideiglenesen kihelyezett jelzőtáblák utasításait.

Futás (DÖKE): Május 2-án 16 órától a Sportközpont környékén rendezi meg a DÖKE a 2009 másodperces futást, ami része pontgyűjtő akciójuknak. Az erőpróbára előzhetesen is lehet jelentkezni április 24-ig a betty@doke.hu e-mail címen, s a távot teljesítők emblémás pólót kapnak ajándékba. Egyéb információ a www.doke.hu honlapon olvasható.

Kosárlabda: Három legutóbbi találkozójából ismét egyet nyert meg a fiatal NB II-es női csapat. Eredmények:  KBSK – Szombathelyi Főiskola 49-64, Gyakorló DSE Kaposvár – KBSK 43-50, Szombathelyi Főiskola – KBSK 78-54.

Kosárlabda: A Hotel Béke sziget nyerte a Sportközpontban nyolc csapat részvételével rendezett “Nyuszi ül a fűben” Fűtőerőmű Kupa amatőr kosárlabdatornát. A kosárkirály Agyas Szabolcs (D-Fans) 58, a kosárkirálynő Miltnerné Újvári Tünde (Takszöv. Komló) 29 ponttal érdemelte ki a különdíjat.

Petanque:
Pécsett az idei év első szabadtéri versenyén a 2009. évi Frankofon Kupán 15 csapat indult, s a győztes a Bosznay Tamás, Tálosi Krisztián, Tódenberg Roland (Komlói PC) triplett lett. A szintén komlói Novák Barnabás a 2. helyen végzett csapat tagja volt.

Szektorlabda:
Nem kísérte szerencse a komlóiak szereplését az idei VB-kvalifikációs versenysorozat első állomásán. A Besenyszögön megrendezett Millér Kupán Balla a 6., Szendrey a 7. helyen végzett, Fülöp és Tyukodi pedig már a legjobb 18 között elvérzett. A második körben – a fővárosban rendezett Józsefváros Kupán – Tyukodi 5., Fülöp 6. helyezést ért el, Szendrey pedig ezüstérmes lett.