Minden eddiginél részletesebb, pontosabb, több információt tartalmaz az a Komló-falitérkép, melyet a közelmúltban mutattak be készítői a városháza dísztermében tartott sajtótájékoztatón.

Mint azt a céget képviselő Hali Zsolt elmondta, a legújabb Komló-térkép – mely kétezer példányban készült el – egy sorozat része. A főként falitérképeiről ismert vállalkozás ugyanis a közelmúltban több baranyai település térképe mellett a megyéről és a dél-dunántúli régióról is készített hasonló dokumentumot.

tarkapbemutataA Komlót ábrázoló falitérkép – mely 100×70 cm-es méretben, filccel írható, törölhető fóliaburkolással készült – minden korábbinál több információt tartalmaz. Ez az első olyan Komló-térkép, melyen az épületek alaprajza, házszámok, az egyirányú utcák, az utcákat összekötő lépcsők is  szerepelnek, s a könnyebb eligazodást utcajegyzék és rácsháló segíti.

– Ugyancsak újdonság – mondta Hali Zsolt -, hogy a térképet díjmentesen elküldik mindazoknak a háromnál több embert foglalkoztató helyi cégeknek, melyek ezt kérik. Igényüket a hali_zsolt@stiefel.hu e-mail címen jelezhetik.