“Több rendőr, kevesebb bűneset” – ezzel a címmel jelent meg cikk a Komlói Rendőrkapitányság előző évi munkájáról a Komlói Újság 1999. március 11-i számában. Olvashattunk még a lapban a magyar városok polgármestereinek országos találkozójáról, és hogy új, korszerű gyógymedencét adtak át a Sikondai Szanatóriumban.

Grósz Károly az MSZMP főtitkára tett látogatást a Mecseki Szénbányáknál – adta hírül címoldalán a Mecseki Bányász 1989. március 1-jei száma. Egy héttel később a Kossuth-bányai “Újfürdő” egy részének bérbeadásáról, a nőnapi megemlékezésekről is olvashattunk a  lapban. A március 15-i szám az 1848-as forradalomra és szabadságharcra történő emlékezés mellett beszámolt arról, hogy fokozatosan megszüntetik a lengyel bányászok foglalkoztatását.

Harminc éve a Mecseki Bányász február 27-i száma a gázkitörés elleni védelem fokozásának fontosságáról és a rehabilitált dolgozók további esélyeiről írt. Egy héttel később megtudhattuk a lapból, hogy hamarosan buszjárat indulhat a kórházhoz, a sportoldalról pedig hogy a KBSK labdarúgói 5.000 (!) néző előtt, fordulatokban bővelkedő rangadón játszottak 2-2-t a PVSK-val.

Baranyai Ipari vásárt rendeznek idén – állt a Mecseki Bányász címoldalán 1968. március 4-én, s írt az újság a háztartásban ránk leselkedő veszélyekről is. A következő számban a Városi Tanács 1968-as feladatairól is olvashattuk, a dávidföldi Népfront Bizottság pedig az új városrész gondjait ecsetelte az újságban hosszasan. A március 18-i szám írt a Kossuth-bányán megtartott szakszervezeti küldöttértekezletről, s azt is megtudhattuk, hogy az NB I-es focisták 7.000 néző előtt 1-0-ra verték a Csepelt.