A Kereszténydemokrata Néppárt Komlói Szervezete üdvözölte azt a pozitív változást, miszerint az uszoda nyitva tartása a tervezett 6 hónap helyett, csak három hónapig lesz korlátozva.

Mint ismeretes, a költségvetésben a költségek megtakarítása érdekében a Sportközponton belül az uszoda működtetése korlátozásra került. A képviselő-testület szeptembertől november, illetve márciustól május hónapokig tartotta indokoltnak a nyitvatartást, továbbra is biztosítva ezzel a tanrendbe épített úszásoktatás feltételeit.

Most sikerült elérni, hogy a zárvatartása csak a nyári hónapokra korlátozódjon. A KDNP helyi szervezete már akkor is reményét fejezte ki abban, hogy ha sikerül a város pénzügyi helyzetét javítani, a most leszűkített szolgáltatások újra visszaállíthatók lesznek hosszútávon. Hiszen ennek közegészségügyi, kulturális, és szociális következményei is vannak.

A szervezet elkötelezett abban a munkában, amely segítheti a város kilábalását a rossz anyagi helyzetéből. Lehetőségeinkhez mérten szeretnénk hozzájárulni a város újjáépítéséhez.

                                                                                                                                                 KDNP Komlói Szervezete