A Komlói Bányász Horgász Egyesület minden évben megrendezi a szezonzáró Télapó Kupa elnevezésű horgászversenyét. Idén veszélybe került a korlátozások miatt, azonban talált megoldást az egyesület, és rendhagyó módon bonyolítja le az év utolsó megmérettetését.

A verseny két részből fog állni. Az egyik egy 15 kérdésből álló tesztlap, amit a Favorit horgászboltban, illetve a halőrházakban vehetnek át a versenyzők. A tesztlapot kitöltve kell leadni az említett horgászboltban, Szilvásban.

 A tesztlapot helyesen kitöltők között egy ajándékot sorsolnak ki a versenyfelelősök. A verseny másik része pedig a hagyományos horgászat: ezúttal a horgászoknak egy hetük van kifogni az általuk versenybe küldött halat. A kifogott halat meg kell mérni, és az arról készült fotót fel kell tölteni a KBHE hivatalos facebook-oldalára. A legnagyobb halat díjazzák, és fontos, hogy a verseny két részét külön értékeli az egyesület.

A tesztlap kitöltésére és a halak kifogására december 14-20. között lesz lehetősége a horgászoknak. Mindenkinek jó versenyt kíván a horgász egyesület!