A Varga István Városi Sportcsarnok ad otthont a Cegléd – Sport36-Komló NBI-es kézilabda-mérkőzésnek. A 13. fordulóra kiírt találkozó csapatunk ötödik fellépése lesz a szezonban.

Ha nem is könnyen, de hozta múlt vasárnapi bajnokiját kézilabdacsapatunk a Veszprémi KKFT ellen. Sunajkoék a győzelemnek köszönhetően feljebb araszoltak a tabellán. Már a 8. pozíciót foglalják el, de ahogy szokás mondani, menet közben jön meg az étvágy…

Az abonyi „albérletben” otthonra lelt Pest megyei gárda – felújítják a ceglédi sportcentrumot – már 9 mérkőzésen van túl, ám eddig mindössze egy győzelmet (Dabas) és egy döntetlent (Orosháza) tudnak felmutatni Nagy Károly tanítványai. A realitáshoz azonban hozzátartozik, hogy a többi mérkőzésükön nem a „sárga mezesek” voltak a favoritok. Játszottak a Veszprémmel, a Szegeddel, a Fradival, a Gyöngyössel stb.

A két csapat legutoljára 2019 márciusában találkozott egymással. A ceglédi mérkőzésen 25-22-es komlói győzelem született úgy, hogy a házigazdák egyetlen percig nem vezettek. Érdekesség, hogy akkor még ceglédi színekben kézilabdázott Bruno-Vili Zobec, csapatunk házi gólkirályjelöltje.

K&H Kézilabda Liga 13. forduló:

2020.11.21. 18 óra

Ceglédi KKSE – Sport36-Komló

Abony V: Hargitai, Markó