Átadta a műszaki ellenőr az újonnan épült rekortánpályát a körtvélyesi városrészben. Komló város évek óta tudatosan fejleszti a felnőtt játszótereket és sportpályákat a településen. A futópálya után a kosárlabdázásra és labdarúgásra alkalmas sportpályát is igénybe vehetik majd a körtvélyesi- és a dávidföldi lakók a járványhelyzet megszűnését követően.

A Magyar Labdarúgó Szövetség és Komló Város Önkormányzatának együttműködéséből már született egy népszerű sportpálya a szilvási városrészben. A folytatásban a körtvélyesi bitumen pályát számolták fel és építették meg az ikertestvérét az első projektnek.

A jó hír az, hogy az ingyenesen használható pálya ütemszerűen elkészült november közepére. A rossz hír viszont az, hogy a vírushelyzetre való tekintettel TILOS használni a fent említett pályákat további intézkedésekig. A korlátozások betartását a rendőrség ellenőrzi, és helyszíni bírsággal sújtja a szabálytalankodókat.

Az önkormányzat továbbá egy pár méteres járdaszakaszt alakít ki a sportpályáig és a behordott sarat és faleveleket is eltakarítja a napokban.