Ismét közbeszólt a vírus. Az utolsó utáni pillanatban mondta le a dél-alföldi együttes a találkozót.

A meccsnap délelőttjén érkezett a MOL-Pick Szeged – Sport36-Komló NB I-es mérkőzés elhalasztásáról szóló üzenet, így újabb találkozónk hiúsult meg a járvány miatt.

Játékosaink tesztjei jól sikerültek, bízott a csapat benne, hogy egy hét leforgása alatt két mérkőzést is le tud játszani. Sajnos a szerdai meccs kútba esett, marad a reménykedés, hogy nem jön közbe semmi, ami megakadályozná a Veszprémi KKFT vasárnapi komlói látogatását.

Kilvinger Bálint együttese két hete lépett pályára legutóbb. Akkor Csurgón 29-24-es vereséget szenvedett.

A szegedi mérkőzés új időpontja még nem ismert.

A szegedi csapat honlapján adott ki közleményt az elmaradt mérkőzésről:

A Pick Kézilabda Zrt. közleménye: koronavírus.

Csapatunk játékosait, a stáb tagjait, valamint egyéb munkatársainkat rendszeresen teszteljük a Covid19 vírusfertőzéssel kapcsolatban. Tesszük mindezt az EHF, az MKSZ, valamint az egészségügyi és a rendvédelmi hatóságok előírásainak megfelelően, emellett első sorban játékosaink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségének megóvása érdekében.

Felnőtt keretünk tagjait a 2020.11.11-re kiírt Sport 36 Komló mérkőzés előtt az MKSZ előírásainak megfelelően teszteltük. Az elvégzett PCR tesztek alapján újabb három játékosunk fertőződött meg. Az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően a fertőzött játékosok járványügyi elkülönítése megtörtént, értesítettük a Sport36 Komló és a Ferencváros csapatait, valamint a Magyar Kézilabda Szövetséget és az eljáró egészségügyi és rendvédelmi hatóságokat.
Jelenleg edzői stábunk, valamint keretünk jelentős része ismét hatósági karanténban tartózkodik.

A Sport36 Komló, valamint a Ferencváros elleni mérkőzésünk, a Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében halasztásra kerül.

Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további, megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk.

Szeged, 2020.11.11.