Gólzáporral folytatta a visszatérést a karantén után a Pécsvárad. Sajnos mi bántuk.

A játék minden elemében jobb teljesítményt nyújtott a Pécsvárad a komlói találkozón. Már az első percekben a széltől támogatott vendégek vették át a kezdeményezést. (Később kiderült nem a szél miatt – a szerk.) Csapatunk jobbára csak a félpályáig jutott előre.

A nagy nyomás a 12. percben érett góllá. Krapecz a 16-oson belül nem találta el jól a labdát, ám az így is Herbert kapujának baloldalában kötött ki.

A 30. percig kellett várni az első igazi komlói akcióra, a szöglet után egy kipattanót Biró küldött kapura, de nem okozott veszélyt a lövés. Percekkel később a vendégek kettese, Takács a 16-osunk sarkáról akkora gólt lőtt, hogy a többi meccstől függetlenül, látatlanban is kijelenthetjük, a forduló találata volt. Igaz, akkor még nem tudtuk, hogy Wittréditől is láthatunk egy kivételeset a második félidőben.

Bátrabban kezdtük a második játékrészt, előrébb toltuk vonalainkat, de gólok csak a pirosaktól jöttek. Például a már említett Wittrédi félfordulatból szerezte negyedik – ugyancsak szépségdíjas – gólját a Váradnak.

7:0 után a szépségtapaszt Kis-Varga 11-esből lőtt gólja jelentette, de dicsérjük meg a debütáló Hovorka Krisztiánt, aki nemcsak kiharcolta a büntetőt, hanem korábban ügyes megoldásokkal vétette magát észre.

Megyei I. osztály 11. forduló:

Komlói Bányász – Pécsvárad 1:7 (0-2)

Kökönyös, 150 néző V: Horváth Gy. (Kövesdi, Duli)

Gólszerzők: Kis-Varga (11-esből a 88.p), illetve Krapecz (12.p és 53.p), Takács (34.p), Wittrédi (57.p és 60.p), Szentes (80.p és 84.p)

A Bányász 9. 10 ponttal a tabellán. Pécsváradnak egyelőre 6 pontja van.