Talán kijelenthető: szerdán a Csurgó együttese ellen lép pályára a Sport36-Komló.

Hosszú huzavona után térségi rangadón léphet ismét pályára karantént is megjárt együttesünk.

Nincs irigylésre méltó helyzetben Kilvinger Bálint, aki a csapat hivatalos Facebook-oldalán arról beszélt, hogy a felkészülés során szinte teljesen háttérbe szorultak a szakmai szempontok.

– Készültünk Veszprémre, majd a Fradira, vágtunk elemzést Gyöngyösről, Füredről, aztán most megpróbálunk Csurgó ellen felkészülni. Naponta változott minden – érzékeltette a járványból adódó bizonytalanságot vezetőedzőnk.

A célokkal kapcsolatban is óvatosan fogalmazott: „Szeptember 9-én játszottunk utoljára meccset. Majd három hetet karanténban voltunk. Nem tudjuk mire vagyunk képesek újra élesben, de erre senki nem tud választ adni. Tervezni sem tudtunk, hiszen nem tudjuk, hogy kivel, mikor és hol játszunk. Kíváncsian várom én is, mit hoz a szerda…”

Ennél jóval előnyösebb pozícióból várja a szerda esti térségi derbit az Alem Toskic éltal irányított Csurgó csapata. A somogyi alakulat már hat mérkőzésnél jár a bajnokságban. Két győzelmet és egy döntetlent tud felmutatni az egyre átláthatatlanabb bajnoki sorozatban. Legutóbb a Balatonfüreddel játszottak döntetlent, korábban pedig az Orosházát és a Ceglédet verték Leimeterék. A 22 gólnál járó jobbátlövő – a hagyományokból kiindulva – parázs meccsre számít szerdán, amit a tervek szerint az M4 Sport csatorna élőben közvetít.

K&H Kézilabda Liga 2020.10.28. 18:15:

Csurgói KK – Sport36-Komló

Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok V: Medve, Südi

A normál jegyár 500 forint. A találkozó az újonnan hozott szabályok szerint csak maszkban tekinthető meg.