Már-már bohózatba illik, ami a bajnokságban kézilabdázóinkkal történik.

Koronavírus-járványban érintett csapatunk a karantént is megjárva készül következő – az idei sorozatban harmadik – mérkőzésére. Igen, de ki ellen?

A versenynaptárba rögzített találkozóink már nem mérvadók, hiszen több élvonalbeli együttesben is fel-felbukkant a vírus, karanténba küldve az aktuális „áldozatokat”. 

Tegnap még úgy állt, hogy csütörtökön – micsoda kitüntetés, a koronavírusos Barcelona helyett – mi leszünk a Telekom Veszprém ellenfelei, mára azonban kiderült, hogy a veszprémi kapus, Rodrigo Corrales is pozitív mintát adott, így a bakonyi alakulat lemondta a találkozót.

A hét elején szóba került, hogy vasárnap a Balatonfüred lehet Kilvinger Bálint csapatának ellenfele, azonban ez megdőlt. Most leginkább a Gyöngyös van képben, de egyelőre erre se vegyünk mérget. Mindenesetre a csapat készül, hátha játszhatunk a Mátraalján.

Úgy tűnik a következő hétre sem tervezhetünk biztosat. A kiírás szerint 28-án szerdán a Ferencváros fogadhat bennünket, ám az FTC férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy elhalasztották a Gyöngyös elleni bajnoki mérkőzést, mivel a fővárosi együttes egyik játékosának a koronavírustesztje pozitív lett…