Nem született meglepetés, a magasabb osztályban szereplő Baja jutott tovább a Hepp kupában.

Elsősorban a dobások hatékonyságában és a védekezésben maradt el regionális ligában szereplő női csapatunk a „félprofi” Bajától. A Sugovica partjáról érkező NBI/B csoportos együttes valamennyi negyedet megnyerte a tartalékosan – jobbára kadetkorú játékosokat felvonultató – csapatunk ellen.

Igen, mert sajnos nem túl jó előjelekkel készülhetünk a találkozóra. Előzőleg már ismert volt, hogy Szabó Nóri és Peti Zsófi bokasérülés miatt nem léphet pályára, de sajnos a mérkőzést megelőző edzésen agyrázkódást szenvedett újonnan igazolt játékosunk, Csutorás Fanni, így ő sem volt bevethető a találkozón, László Mirella pedig betegség miatt nem tudott pályára lépni.

Czukor János tanítványai közel félév után játszottak újból tétmérkőzést.

Hepp kupa selejtező:

Komló Sport – Bajai NKK 40-97 (10-35,7-14,6-26,17-22)

Komló, Városi Sportközpont, 90 néző Vezette: Dr. Szalóki, Farkas

Komló: Kakócz Kata (C) 19/15, Marton Kornélia 9, Kerekes Sarolta 4, Baksai Vivien 4, Sebestyén Réka 2, Horváth Léna 2, Földesi Lili, Kéri Csenge, Leiopold Boglárka

Czukor János vezetőedző: “Nem jól indult ez a szezon, nehezen rázódtunk vissza a ritmusba és a sérüléseink is hátráltatnak bennünket! De előre kell tekintenünk, hiszen jövő héten bajnoki forduló van! A mérkőzéssel kapcsolatban el kell mondjam, hogy roppant büszke vagyok a lányokra! Nem csak a pályára lépőkre, hanem akikkel a felkészülés elejétől együtt dolgozunk! Ebben a speciális helyzetben, edzésről edzésre haladunk, segítjük egymást! A sérültjeink nagyon hiányoztak, de azt hiszem 15-20 percig fel tudtuk venni a küzdelmet ellenfelünkkel! Gratulálok a bajai csapatnak, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Köszönöm közönségünk támogatását is!”