A kötelező karantén-időszak letöltése után megérkezett Komlóra Melnyicsuk Viktor. A fiatal játékos már részt vett első komlói edzésén. Fotó: Péter Szabó Zoltán

Az átlövő az ukrán BL-résztvevő Motor Zaporizzsja játékosa, kölcsönbe érkezett Komlóra. A 19 éves ifjúsági és junior magyar válogatott kézilabdázó Szegedről került Veszprémbe, ahonnan a nyáron igazolt a Motorhoz.

Melnyicsuk nagy segítségére lehet a koronavírus-járvány sújtotta csapatunknak. Az elhalasztott mérkőzések, a versenyprogram sűrűsége miatt jóval nagyobb meccsterhelés vár játékosainkra a megszokottnál, így szükség volt egy újabb bevethető támadóra Kilvinger Bálintnak.

Az ukránok azzal a feltétellel járultak hozzá a kölcsönadáshoz, hogy az utolsó tétmérkőzésünk után azonnal vissza kell térnie Zaporizzsjába.

Melnyicsuk Veszprémben többnyire az NB I/B-s U21-es csapatban játszott, de időnként az NB I-ben és a SEHA Ligában is lehetőséget kapott.

Melnyicsuk legelőször éppen Veszprémben öltheti fel a Sport36 mezét. Együttesünk előreláthatólag október 24-én a királynék városában folytatja bajnokságot.