Szomorú, de sajnos várható hírt közöltek a szervezők a nagy népszerűségnek örvendő Gabriella kupával kapcsolatban.

Ahogy már korábban utaltunk rá, sajnos szomorú hírrel kell szolgálnunk az idei GABRIELLA kupával kapcsolatban.

A jelenlegi helyzet és a rövidtávú jövő tervezhetetlensége miatt, az idei évben nem rendezzük meg az V. GABRIELLA kupát.

Egyelőre beláthatatlan mennyiségű és minőségű intézkedést kellene megszervezni, illetve betartani/betartatni, melyek alapvetései éppen a torna szellemének ellentétei.

Nem tisztünk és nem szándékunk megítélni a jelenlegi járványhelyzet kezelésére irányuló intézkedések jogosságát, helyességét, életszerűségét, avagy indokoltságát, a posztunk sem ennek szellemében íródik, csupán szívfájdító tény, hogy a GABRIELLA kupa szellemisége és irányvonala semmilyen formában nem tud megfelelni a jelen helyzetnek, hiszen a rendezvény éppen, hogy összehozza az embereket és nem távolságtartásra ösztökél.

Természetesen a lehetőségeink korlátozottságát elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a kialakult helyzet minden velejáróját, ezért is tesszük ezt a szomorú bejelentést a torna elhalasztásáról.

Reményeink szerint 2021 decemberében már nem kell ezekkel a dolgokkal érdemben foglalkoznunk, és együtt örülhetünk újra egymásnak és a labdarúgás ünnepének.

A tornával kapcsolatban további információkat a honlapunkon találhattok, ahol az így felszabaduló időben igyekszünk pár tudnivalót is megosztani veletek, immáron a 2021-ben rendezendő V. GABRIELLA kupáról. !! www.gabriellakupa.hu !!

Igyekszünk addig mi is nagyobb elánnal és meglepetésekkel készülni, addig pedig reméljük a magyar labdarúgás is szerez nekünk még több örömöt!

Üdvözlettel, jó egészséget kívánva

A szervezők