A koronavírus-járvány miatt idén nem rendezték meg a koncerttel összekötött hagyományos idősek napi rendezvényt a sportközpontban. Polics József Facebook-oldalán szöveges- és videóüzenetben köszöntötte Komló szépkorú polgárait.

Idősek hónapja alkalmából

Tisztelt Szépkorúak!Ez a 2020-as esztendő sokban eltér az előző esztendőtől, de a szívünkben Önök ott vannak mindig. Önök, akik felépítették Komló városát, Önök, akik éltetik ezt a várost; Önökre mindig emlékeznünk kell. Hat évvel ezelőtt kezdtük el azt a folyamatot, amikor ilyenkor megtöltöttük a sportcsarnokot és az előző évben az Önök által kért fellépő jelent meg.Ezt idén a COVID miatt nem tudjuk megtenni sajnos. Azt kívánom Önöknek, hogy ebben a nehéz helyzetben vigyázzanak magukra, vigyázzanak az egészségükre. Mi az intézményrendszeren keresztül segítjük a mindennapjaikat, de Önök nélkül, a családtagjaik nélkül nem fogunk tudni eredményesek lenni.Ez az időszak nem az ünneplés időszaka. Ez az időszak az, amikor egymásra még jobban odafigyelve, egymásra vigyázva tudjuk megőrizni egészségünket, ami a legfontosabb. Mindannyiuknak nagyon jó egészséget, hitet és reményt kívánok az elkövetkezendő hosszú életükben, és azt kívánom, hogy jövőre újra találkozunk a sportcsarnokban.

Közzétette: Polics József – 2020. október 1., csütörtök

Tisztelt Szépkorúak!

Ez a 2020-as esztendő sokban eltér az előző esztendőtől, de a szívünkben Önök ott vannak mindig. Önök, akik felépítették Komló városát, Önök, akik éltetik ezt a várost; Önökre mindig emlékeznünk kell. Hat évvel ezelőtt kezdtük el azt a folyamatot, amikor ilyenkor megtöltöttük a sportcsarnokot és az előző évben az Önök által kért fellépő jelent meg. Ezt idén a COVID miatt nem tudjuk megtenni sajnos.

Azt kívánom Önöknek, hogy ebben a nehéz helyzetben vigyázzanak magukra, vigyázzanak az egészségükre. Mi az intézményrendszeren keresztül segítjük a mindennapjaikat, de Önök nélkül, a családtagjaik nélkül nem fogunk tudni eredményesek lenni.Ez az időszak nem az ünneplés időszaka. Ez az időszak az, amikor egymásra még jobban odafigyelve, egymásra vigyázva tudjuk megőrizni egészségünket, ami a legfontosabb.

Mindannyiuknak nagyon jó egészséget, hitet és reményt kívánok az elkövetkezendő hosszú életükben, és azt kívánom, hogy jövőre újra találkozunk a sportcsarnokban.