Újabb kérdések tisztázódtak az elmúlt hetekben a  focicsapat házatáján: mint Pintér Attila elmondta, sikerült megállapodniuk a 26 éves Gulyás Gergővel, így az eddig Bogádon játszó védő  tavasszal már a KBSK-t erősíti. Az is eldőlt – mondta a szakosztályvezető -, hogy a házi gólkirály Szabó Csaba mégsem igazol Barcsra, így szinte teljes a létszám a komlóiak edzésein.

Az eddigi sérültek közül Nagy N. és Hollósi már edz (utóbbi már játszott is egy-egy félidőt pár mérkőzésen), de még nem teljesértékűek, és most Gelencsér Gergő dőlt ki a sorból, aki bokasérülést szenvedett, melyről még nem tudható, milyen fokú. A csapat egyébként délutánonként, munka után tartja edzéseit, s heti 2-3 mérkőzés is szerepel a felkészülési programjában.

Előző számunk megjelenése óta először Bogádon játszott a gárda, ahol 3-2-es hazai siker született (a KBSK góljait Győri J. és Szabó Cs. szerezte), aztán Sásdon 2-1-re nyertek (komlói góllövők: Somodi P. és Méhn Zs.),  majd hazai pályán 8-4-re verték a horvát harmadosztályban szereplő FC Pula együttesét. (Ezt a találkozót a szabványnál kisebb méretű műfüves pályán játszották a csapatok, 7+1-es felállásban.) A mérkőzést – 3-3-as félidő után – 8-4-re a komlóiak nyerték (gólszerzők: Bocz G.2, Ágh L. 2, Lóga Sz., Somodi P., Szabó Cs., Vass L.). A következő héten előbb Dombóváron nyert 1-0-ra – Szabó Cs. góljával – a Schuszter-legénység, majd Pécsett 8-0 arányú vereségbe futott bele az NB I-be igyekvő PMFC-től, legutóbb pedig, február 21-én Beremenden 3-3-at játszott (gólszerzők: Győri 2, Somodi).

A további programról szólva Pintér Attila elmondta: a napi edzések mellett még játszanak edzőmeccset,  de már tétmérkőzés is vár a csapatra. Február 28-án (vagy március elsején) rendezik ugyanis a Magyar Kupa megyei selejtezőjének azt a fordulóját, melybe már az NB III-as csapatok is bekapcsolódnak. (Az ellenfelünk a Mindszentgodisa – Gödre találkozó győztese lesz). A bajnoki rajt pedig (hacsak az időjárás nem szól közbe), március 8-ára van kitűzve, amikor Marcaliban szerepel a KBSK.