A Komlói Városgondokság és a RATI Kft. munkatársai közös erővel megszépítették és felújították a körtvélyesi játszóteret.

Boldizsár Lóránt komlói főkertész egy korábbi lakossági kezdeményezést karolt fel, miszerint közös erővel a városlakók és a gondokság munkatársai sorra megújítanák a játszótereket. Az első akció a Közösségek Háza melletti játszóteret érintette.

A kezdeményezésre felfigyelt a RATI Kft. és a humán erőforrásukat bevetve megszépítették a körtvélyesi játszóteret. A Komlói Városgondokság emberekkel és eszközökkel segítette a lelkes önkéntesek munkáját.

Az egész délelőttös program során többek között újrafestették az eszközöket, a szemeteseket és a padokat. Kijavították a sérüléseket, meghúzták a lazább csavarokat és a gumi kerekeket is újra cserélték a libikókák alatt. A mászókák körüli gazt is kigyomlálták a munka során.

A főkertész köszönetét fejezte ki a cég dolgozóinak, hogy segítettek rendbe tenni Körtvélyes nagy játszóterét, és reméli, hogy folytatni tudják a szépítő munkát.