A hétvégén feeder- és úszós versenyen mérhették össze tudásukat a horgászok Sikondán. Az időjárás is kegyes volt a horgászokhoz a Komlói Bányász Horgász Egyesület által szervezett egyéni kupán.

Fogásban nem volt hiány, nagyobb pontyok és amurok mellett a kisebb keszegek és kárászok is húzták az analóg mérleg nyelvét a verseny végén.

Az „úszósok” a Sikondai I-es tó partján ültek a pecabot mögé, a délelőtt folyamán a 14 horgász – 3 nullázás mellett – összesen 113 kilogramm halat szákolt. A dobogó alsó fokára Hovorka Béla (15700 g) állhatott, a második helyen Kutits Antal (17600 g) végzett, az első helyet pedig Gyurkó Gábor (24500g) kaparintotta meg. A legnagyobb hal díját Kalapáti Péter (5500 g) vihette haza.

A Sikondai II-es tavon a „feederesek” mérettették meg magukat. A 24 horgász – szintén 3 nullázó mellett – 95 kilogramm halat fogott ki. Harmadik helyen Budai Vince (8900 g), a második helyen Mesterfalvi Csaba (9500 g), az első helyen pedig Szelmi Bálint (11200 g) végzett. Itt a legnagyobb hal díját a dobogós Mesterfalvi Csaba (6500 g) vihette el.

A verseny végét jelző dudaszó után a sikondai pihenőparkban adták át a díjakat, amelyet követően egy közös ebéddel zárták a napot a horgászok. Az egyesület versenyeit támogató Kalatherm Kft. az első helyezetteknek 50 ezer forintos vásárlási utalványt ajánlott fel, amely a cégüknél beváltható. A díjakat ifj. Kalamár József adta át a dobogósoknak.

Az egyesület megköszönte minden szervezőnek a segítséget, akik ezen a dupla versenyen segédkezett. Kiss Attila versenyfelelős munkáját pedig tortával jutalmazták a horgászok.