Három pontot hozott a lehetséges négyből ifi- és serdülőcsapatunk. Beszámolónk:

Serdülő I. osztály 2. forduló:

Agrofeed ETO-SZESE – Sport36-Komló 25-27 (14-18)

Győr, Magvassy M. Sportcsarnok V: Atyimov, Jáger

KOMLÓ: Lévai – Varga Sz. 8/1, Rik 4, Begovácz 2, Horváth L. 2, Bazsa 8, Baksa 3. Csere: Fekete (k), Deák (k), Kaluzsa, Hörnyéki, Ivicz, Hegedüs, Pataki. Edző: Nagy Zoltán

Hétméteresek: 6/5 illetve 2/1 Kiállítások: 4p illetve 6p

Nagy Zoltán: „Egy igazi kézilabda-mérkőzésen sikerült a Győri ETO otthonából elhozni a két pontot!

Csapatunk már 5 góllal is vezetett. A hazaiak a 46. percben kiegyenlítettek. A végjátékot Varga és Rik góljaival 3-1-re hoztuk, ami második sikerünket jelentette a bajnokságban.

Úgy tűnt meglesz a két pont az ifinek. Egy lett belőle.

Együttesünk a 19. perctől kezdve ragadta magához az irányítást. Azt követően sokáig előrébb jártunk ellenfelünknél. Az 50. perctől több hiba is becsúszott támadásainkba, ami felhozta a házigazdákat. 34-34-nél, fél perccel a vége előtt Péter Szabó Dávid időt kért. Következő támadásunkat Illés Levente gólra váltotta, de a dudaszó előtt közvetlenül – a zsűri által visszapörgetett időnek köszönhetően – a házigazdák még egyenlíteni tudtak.

Ifjúsági I. osztály 2. forduló: ETO-SZESE – Sport36-Komló 35:35 (15-17)

Győr, Magvassy M. Sportcsarnok V: Atyimov, Jáger

KOMLÓ: SZILÁGYI – Trischler, KOVÁCSEVICS 10, MIHÁLYFI 6, Tóth K., ILLÉS 10, Beck 3. Csere: Vanyek (k), Apostolow 2, Hiegl 1, VARGA SZ. 3, Bazsa, Begovácz, Ivicz, Földvári, Tullner Á. Edző: Péter Szabó Dávid

Hétméteresek: 6/6 illetve 5/3 Kiállítások: 10p illetve 10p

Péter Szabó Dávid: „Értékes egy pontot szereztünk. Lehetett volna kettő is, de az utolsó 5 másodperc szerencsétlenül alakult. Gratulálok a csapatomnak!”

Fotó: Péter Szabó Zoltán