F E L H Í V Á S – Komló város területén, az elmúlt évekhez hasonlóan 2020 őszén is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció.

A szállítást a lakosság részére a Dél-Kom Nonprofit Kft. megbízásából a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi. Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb használhatatlanná vált ingóságok elszállításáról gondoskodunk. A gyűjtés helyeként a lakóépületek szeméttároló helyeit jelöljük ki és kérjük a lim-lomnak az ott történő tárolását. Építési törmeléket, gumiabroncsot, elektronikai hulladékot, veszélyes hulladékot a lomtalanítás alkalmával NEM szállítunk el! Ezeket a Sportvölgyben található lakossági hulladékudvarban, díjmentesen (mennyiségtől függően) helyezheti el a Tisztelt Lakosság.

Hulladékudvar információ: www.komloivgzrt.hu/hir/morbi-viverra-varius-purus-5.

Kérjük, hogy felhívásunknak a város és közvetlen környezetünk tisztasága, munkánk szakszerű lebonyolítása érdekében, szíveskedjenek eleget tenni!

A lomtalanítási időpontokon kívül, a közterületen lom hulladékot elhelyezni TILOS!


Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt.

Lomtalanítási időpontok a lakosság részére Komló város területén:


szeptember 14-15. (hétfő-kedd):

Belváros, Szilvás, Somág, Kenderföld, Mecsekjánosi, Kisbattyán városrészek,


szeptember 21-22. (hétfő-kedd):

Körtvélyes, Kökönyös, Dávidföld, Mecsekfalu, Sikonda városrészek,


szeptember 28-29. (hétfő-kedd):

Gesztenyés, Zobákakna, Zobákpuszta, Annaakna, Imretelep, Újtelep, Sóstó, Béketelep, Majális tér városrészek és Kossuth aknai út.

 Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a lim-lom akció időpontján kívül, a feleslegessé vált háztartási hulladékot, a komlói lakossági hulladékudvarba tudják elszállítani.
Az építési törmeléket egész évben megrendelés esetén szállítjuk el a megrendelőtől. Ehhez 1, 3 vagy 5 köbméteres konténert tudunk biztosítani.
A rendelés leadás hétköznapokon 7 órától 11 óráig, a 72/482-703-as telefonszámon lehetséges.