Nemcsak a felnőttek, hanem a serdülők és az ifjúságiak is pályára lépnek hétvégén. Ráadásul mindhárom csapatunk hazai pályán gyűjtené be a 2 pontot. A járványügyi rendelkezések az utánpótlásmeccsekre is érvényesek.

Időrendi sorrendben először az ifjúságiak foglalják el a parkettet. Kovácsevicsék azon felül, hogy a serdülőkkel többször is teszteltek, erősebb, NBI/B-s csapatokkal is megmérkőztek a felkészülés folyamán. A PEAC és a PVSE ellen kétszer is pályára léptek, sőt NBI-es felnőttjeinkkel szemben is kifejezetten jól helyt- álltak. Péter Szabó Dávid edző szerint a támadásokkal nincs gond, védekezésben kell megtalálni a legstabilabb formát.

Ifjúsági 1. osztály 1. forduló, szeptember 4. (péntek) 16:30.

Sport36-Komló – Szigetszentmiklós

V: Gadányi, Szabó

További ellenfeleink: ETO-SZESE, PLER, Budakalász, Várpalota, BFKA-Balatonfüred, BFKA-Veszprém, Budai Farkasok, Csurgó, Tatabánya, Veszprémi KKFT, NEKA, Tata.

A kézilabda-hétvégét a serdülők zárják. Nagy Zoltán gárdája a fővárosi Elektromost fogadja. Az előzetes teljesítményük azt sejtetik, hogy ismét megrázzák magukat Varga Szabiék. A felkészülés során jó meccseket játszottak az ifikkel, de meglepték a Kozármisleny NBI/B-s női csapatát és a Szent István fiú serdülőit is.

Serdülő I. osztály 1. forduló, szeptember 6. 15 óra:

Sport36-Komló – Bp. Elektromos

V: Hornyik, Zörgő

További ellenfeleink: Éles, NEKA, SZESE, BFKA-Balatonfüred, BFKA-Veszprém, Csurgó, Tatabánya, Budaörs, Pénzügyőr, Veszprémi KKFT., PLER, Budakalász.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS RENDEZÉSI ELŐÍRÁSOK UTÁNPÓTLÁS! MÉRKŐZÉSEKRE

Kedves Szülők! Sportolók! Tisztelt Közönség!

A komlói kézilabda szakosztály UTÁNPÓTLÁS mérkőzéseire, összhangban a hatályos ajánlásokkal és egészségügyi protokollal, a következő szabályok léptek életbe:

– mérkőzésen csak egészséges gyermek játszhat.

– minden játékos, hivatalos személy testhőmérséklet mérésen esik át érkezéskor, és kötelező a kézfertőtlenítés. Sportolók, hivatalos személyek a csarnok hátsó bejáratát használják.

37,00 vagy annál magasabb testhőmérséklet esetén a belépés tilos!

A mérkőzések NÉZŐK előtt zajlanak! Kérjük a nézőknek betartani:

– csak egészséges személy jöjjön megtekinteni a mérkőzést!

– aki 14 napon belül külföldön tartózkodott ne jöjjön el!

– Aki érintkezett COVID vírus fertőzött vagy gyanús személlyel kérjük maradjon otthon!

– A sportközpontba lépéskor kötelező a kézfertőtlenítés!