Felkészülési meccset játszott a Komlói Bányász második számú alakulata. Kovács József edző megyei III-as csapata az egy osztállyal feljebb szereplő Hosszúhetényt verte 3-2-re.

Nem járnak rosszul azok a komlói szurkolók, akik az őszinte, megalkuvást nem tűrő focit kedvelik. A közelmúltban – egykori KBSK-játékosokból, kiöregedő ifikből – alakult Komlói Bányász II. valami hasonlót próbál a pályára csempészni. Szerdán a második ligában szereplő Hosszúhetény volt ellenfelük, akiket változatos mérkőzésen sikerült legyőzni.

A szemerkélő esővel „megspékelt” találkozón egy védelmi megingásból a Hetény szerzett vezetést, amit még az első félidőben kiegyenlítettek a komlóiak. A második játékrészben inkább a Bányász játszott fölényben, aminek eredményeként két góllal megléptünk ellenfelünktől. A vendégek az utolsó másodpercekben szépítettek.

A Baranya megyei III. osztályú bajnokság Czibulka-csoportjában indul a Komlói Bányász második csapata. A bajnokság szeptember első hétvégéjén kezdődik.

Ellenfeleink: Bogád, Drávaszabolcs, Egerág, Gyód, Mágocs, Orfű, Kökény, Pogány, Sásd, Szalánta, Újpetre.

Barátságos mérkőzés:

Komlói Bányász II. – Hosszúhetény 3-2 (1-1)

Vezette: Takács Gábor

G: Pozsgai Máté, Reisz Tamás, Magyar Balázs

KBSK II.: Wilk – Szigligeti, Kakócz, Láng – Reisz, Jurátovics, Pénzes, Horony – Raáb, Király, Pozsgai Csere: Szabó Z., Gyenis, Kovács Á., Magyar B., Bakó, Horváth E., Pesti I., Hovorka, Cseke, Zimmer, Mutter. Edző: Kovács József

Edzői értékelés:

„A mérkőzés nagy részében bíztató jó játék, több kimaradt nagy helyzet. Remek egyéni teljesítmények. A jövőre nézve egységes csapatjáték és remek hozzáállás!”