Több jó időszakot is összehozott csapatunk az újonc veszprémi alakulat ellen. Ezeknek és a néhány biztató egyéni teljesítménynek köszönhetően 9 góllal győztük le NBI-es riválisunkat.  

Felkészülési mérkőzés:

Sport36-Komló – Veszprémi KKFT 30:21 (13-13)

Komló, 200 néző V: Andorka, Hucker

KOMLÓ: Djurdevic – SZKOKÁN 3, Oláh T. 2, BALÁZS S., Jerkovic 3, GRÜNFELDER 4, Hoffmann 4. Csere: GRANIC (k), TAKÁCS 4, Dobi 1, SUNAJKO 4, Zobec 1, Csomor 1, Vaskó 2, Kovácsevics, Illés 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

VESZPRÉM: Miklós – Szmetán 2, Tóth A. 1, Szeitl 1, Tóth M., Éles B. 2/1, Hári 2/1. Csere: BORBÉLY (k), Ágoston (k), FAZEKAS G. 4, Seregi 1, BARTHA 3, Somogyi 1, Kristóf 1, Szakály, VAJDA 3, Bugyaki Vezetőedző: Tombor Csaba

Hétméteresek: – / 4/2 Kiállítások: 8p illetve 4p

Kilvinger Bálint: „Voltak jó periódusaink a mérkőzésen, és volt egy izgalmas 10 percünk, aminek nem igazán örültem. Ez a hullámzás sajnos még benne van a játékban, de a mérkőzés nagy részében próbáltuk azt nyújtani, amit a bajnoki meccseken látni szeretnénk. Voltak szép megmozdulások, voltak hibák is, amit javítanunk kell, hogy 60 percen keresztül koncentráltan tudjunk játszani. Azt gondolom, hogy egy hasznos edzőmeccset tudtunk játszani.”

A 3. percben vezetett először és utoljára az újonc veszprémi csapat a találkozón. 1-2 után remek negyedórát produkált együttesünk. Jó volt látni szélsőink jó ütemű befutásait, Takács talpról eleresztett bombáit, Balázsék egyre keményedő védekezését és Grünfelder magabiztos beállóból szerzett góljait. Ezek összességében 10-3-as vezetéshez juttatták csapatunkat.

Az igazsághoz tartozik, hogy a fiatal vendégcsapat lövései ekkor még rendre célt tévesztettek.

Tombor Csaba időkérése használt. Talán ennek, valamint egy sor eladott labdánknak, emberhátrányainknak köszönhetően a vendégek a félidő végére kiegyenlítettek.

A második játékrészben észrevehetően felkeményedett védekezésünk. Ráadásul Granic ihletett formában őrizte kapunkat (két büntető mellett legalább nyolc alkalommal avatkozott be jól a játékba – a szerk.), így szép csöndesen megléptünk ellenfelünktől.

Örömmel tapasztalhatták a szurkolók a magas fokon működő Takács-Gründfelder összjátékot, Sunajko ellenállhatatlan betöréseit és a végén az ifjúsági korú Illés Levente hosszú pipába lőtt gólját.