Meddőnek bizonyult óriási mezőnyfölényünk a Dombóvár elleni felkészülési mérkőzésünkön. A Tolna megyeiek egy hibánkat kihasználták. Fotó: archív

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt Tolna megyei bajnokság 4. helyezettje látogatott Kökönyösbe.  A vendégek egy sor felkészülési meccsen vannak túl, hiszen a Magyar Kupában már augusztus 8-án tétmérkőzést játszanak. A Komló augusztus 16-tól érdekelt a kupasorozatban.

A találkozón a komlói csapat játszott fölényben. A vendégek ritkán veszélyeztették kapunkat. Egy védelmi megingást követően mégis ők szereztek gólt. Hiába vezettünk ezt követően számtalan formás támadást, játszottunk fölényben, nem sikerült bevenni a dombóvári kaput. A második félidő elején együttesünk 11-est hibázott.

Felkészülési mérkőzés:

Sport36 Komlói Bányász – Dombóvár 0:1 (0-1)

Vezette: Takács G. (Szigeti Sz., Korcsmár Zs.)

Komlói Bányász: Kotek (Ernszt) – Nidermayer (Herbert), Erdős, Szabó (Korbuly), Budai (Papp) – Kis-Varga (Sergiu), Bölcskei, Kilinkó (Deák), Miltner – Alabert – Bodor (Doboviczki) Edző: Tóth Máté

Tóth Máté értékelése a mérkőzés után:

“Fáradtak voltak a srácok, a felkészülés ezen szakaszán ez természetes. Két mérkőzést meg lehetett volna nyerni ennyi helyzettel, sajnos most kimaradtak. A mérkőzés elérte a célját, edzünk, dolgozunk tovább.”

Következő edzőmérkőzés:

08.02. 11:00 (Harkány)

08.05. 18 óra Komló – Bonyhád

Forrás: Komlói Bányász SK – Facebook-oldal