Újabb – már látványosabb – fázisába lépett NBI-es csapatunk felkészülése. Jövő héten a Füreddel találkozunk.

Az ifik ellen melegített NBI-es csapatunk a közelgő edzőmeccsekre. A négy negyedre osztott mérkőzésen Kilvinger Bálint és Péter Szabó Dávid játékosai is egy nagyobb terhelést követő időszak után léptek pályára. Ennek ellenére olykor látványos megmozdulások is tarkították a jó iramú mérkőzést. Ificsapatunk két erőssége, Kovácsevics István és Illés Levente a felnőttek és a fiatalok között is pályára lépett.

Balázs Sasa a Füred ellen – ezúttal támadásban

Egy fontos döntés is született a felkészülési időszakban. A játékostársak a kőkemény védőjátékost, Balázs Sándort választották a Sport36-Komló csapatkapitányának. A csupaszív kézilabdázó az aktív játéktól a nyáron visszavonult Katzirz Dávidtól „örökölte” a kapitányi karszalagot.

A klubmenedzserré előlépett egykori válogatott játékos felhívta a figyelmet arra, hogy az új kapitány a karszalagon túl a feladatkörét is átveszi a csapatban. Hiszen ahogy korábban ő, Sasa is a védelem oszlopaként irányíthatja a rajtoló bajnokságban társait.

Jövő péntektől már sűrűsödik a felkészülési menetrendünk. Előbb a nagyobb átalakuláson átesett Balatonfüred vendégei leszünk, majd augusztus elején az NBI-es újonc „kis Veszprém” vizitál Komlón.

A felkészülés tervezett menetrendje:

07.31. Balatonfüred-Komló 17.00

08.04. Komló-Veszprém KKFT 18.00

08.07. FTC-Komló 17.30

08.13. Komló-Balatonfüred 17.00

08.19. Dabas-Komló 16.00

08.28. Tatabánya-Komló (Tatán) 15.30