Bronzéremmel térhettek haza serdülő lányaink a harkányi strandkézilabda kupáról. A siker értékét növeli, hogy csapatunk a felnőtt mezőnyben vívott ki általános elismerést.

14. alkalommal rendezte meg a Baranya Megyei Kézilabda Szövetség a Strandkézilabda Kupát – ezúttal komlói résztvevőkkel.

A felnőtt női mezőnyben négy, a férfiaknál három csapat versenyzett az elsőségért. A hirtelen jött indulási szándék miatt lányaink ezúttal harkányi színekben versenyeztek, de ez nem von le sikerük értékéből.  

A még serdülőkorú Sport36-os komlói lányok a Királyegyháza, a Szentlőrinc és a Siklós felnőttcsapatával találkoztak, és – általános elismerést kiváltva – a harmadik helyet szerezték meg a tornán. A találkozóikon egy 2:0-ás vereség, 1:1 utáni szétlövéses vereség, majd egy 2:0-ás győzelem született.

Csapatunk edzője, aki maga is beszállt a játékba egykori sikerei színhelyén, nem fukarkodott az elismerő szavakkal a tornát követően:

„Sokan csak most találkoztak a strandkézilabdával, konkrétan az első meccs előtt mondtam el a szabályokat. De nagyon ügyesen ráéreztek a részletekre, és úgy gondolom, megérdemelték a bronzérmet. Amikor ellenfeleink megtudták, hogy serdülő lányok vagyunk, szinte mindenki elismerően gratulált az ellenfelek közül, ami nagyon jóleső érzéssel töltött el! Jó buli volt!

Részvevő csapatunk tagjai: Lácza Trixi, Schäffer Laura, Rittinger Lilla, Hónig Hanga, Bálványos Fanni, Fodor Rebeka, Márta Mirella és a játékosedző, Somlai Viktória.