– A szervezők felhívása –

Kedves Sportolók, volt Sportolók, Szurkolók és sportot kedvelő Komlóiak!

A Komlói Bányász Sportkör 2022-ben ünnepli megalakulásának 100. évfordulóját. A centenáriumi évforduló méltó megünnepléséhez készülünk, és ehhez kérünk mindenkitől segítséget.

A megalakult szervezőbizottság nevében kérünk mindenkit, aki az elmúlt 100 évben a KBSK színeiben edzett és versenyzett, hogy – a létrehozandó archívum részére – szíveskedjenek minden olyan közzé tehető és megmutatható képet, filmfelvételt ideiglenesen átadni, melyet arra érdemesnek tartanak.

A dokumentálható anyagot Péter Szabó Zoltánnál kérjük leadni, amit a feldolgozás után hiánytalanul visszaadunk a tulajdonosnak.

További segítséget kérünk a centenáriumi ünnepség költségeinek biztosítására.
A jelenlegi tervek szerint 2022. augusztus vége, szeptember eleje a Bányásznapig terjedő 8-10 napon át a szakosztályok 1-1 nap jelentős eseménnyel emlékeznének a dicső múltunkra. Pl.: Öregfiúk focimeccs és kézilabda meccs, sakk szimultán, stb.

A programok összeállítása a szakosztályok feladata, szem előtt tartva a múltidézést és a lakossági szórakoztatást. A méltó ünnepi sorozat és ünnepi közgyűlés, mint záróesemény (100 évet felölelő könyv, emléklapok, emléktárgyak, ajándékok) sok millió forintba kerülhetnek.

Kérünk mindenkit, hogy bármely összegű támogatással segítsék a méltó ünneplést!

A befizetéseket a K.V.Ö. KBSK 100 rendezvénysorozat Komlói OTP Banknál vezetett 11731063-15331524-11200008-as számlaszámra várjuk.

A jubileumi évben, 2022 első negyedében megjelenik egy közel 400 oldalas fekete-fehér és színes fényképekkel illusztrált könyv, amely bemutatja valamennyi ma is működő és egykor volt szakosztály történetét.

Minden olyan lakossági támogatónknak, aki legalább 10.000 forintot befizet a megadott számlaszámra, a megjelenéskor ingyenesen eljuttatunk egy példányt a befizetésen megadott címre.

Kérjük támogassák elképzeléseinket, esetleges megvalósítható, az ünnepi sorozatba illő ötletekkel, keressék a szervezőbizottság tagjait, tegyük közösen emlékezetessé az elmúlt 100 évet!

Köszönettel

A szervezőbizottság: Polics József, Kispál László, Ordas Miklós, Sthier József, Grünwald Géza