A székesfehérvári Zentai Úti Általános Iskola diákjai a közelben táboroznak, és mivel többen a horgászat szerelmesei, ezért felkeresték horgász egyesületünket, akik örömmel vendégelték meg a Fejér megyei diákokat.

A 21 fős tábor estefelé látogatott ki a sikondai tavakhoz, ahol a Komlói Bányász Horgász Egyesület tagjai fogadták a gyerekeket. Bogdán László ügyvezető elnök bemutatta Komló rövid történetét a diákoknak, akiket üdítővel és csokoládéval vendégeltek meg.

A gyorstalpaló után mindenki belógathatta a pecabotot a komlói vizekbe. A beetetés után sorra akadtak horogra az éhes keszegek Sikondán, amelyből pillanatok alatt egy mini háziverseny alakult ki a táborozók között.

„Örömmel vendégeltük meg a gyerekeket és az mindig jó, ha népszerűsíteni tudjuk a horgászaton túl a gondozásainkban lévő tavakat is az ország más pontjairól érkezőknek” – összegezte Bugyi Sándor elnök.

A jó hangulat miatt megismétlik a sikondai kirándulást az iskolások. A csütörtöki napon főzéssel is egybekötik a horgászatot.