Július közepén kezdi a felkészülést megyei első osztályú labdarúgócsapatunk. A megye 3-ban is lesz csapata a kék-fehéreknek.

Lezárta a 2019/20-as félbeszakadt bajnoki szezont a Komlói Bányász megyei első osztályú gárdája. Ordas Miklós, a KBSK elnöke köszönetét fejezte ki a labdarúgóknak és a stábnak a nem hivatalosan megszerzett 2. helyért.

Az évet lezáró beszélgetésen Schuszter Roland szakosztályvezető a kerettel kapcsolatban egyelőre két távozóról és egy érkezőről számolt be. Szabó Ákos és Mónus Krisztián hagyja el a kék-fehéreket, míg Villányból a támadó Alabert Krisztián érkezése tűnik biztosnak. Szó van még egy kapus és egy középpályás megszerzéséről.

Kellemes bejelentésre is sor került.  Komlói Bányász elindítja második számú csapatát a megyei 3. osztályban. Elsősorban olyan játékosokra számít Kovács József edző, akik valamikor játszottak a klubnál, tehát csak Komlói kötődésű játékosok jöhetnek számításba.

Tóth Máté, az megyei 1-es csapat mestere a július13-i hétre tervezi a felkészülés kezdetét. Augusztus közepén már a Magyar Kupában lesz jelenése együttesének, a bajnoki rajt augusztusban esedékes, de ennek pontos időpontja függ a mezőny létszámától.

Jelen pillanatban a 14 megye I-es csapat – Boda, Bóly, Harkány, Komlói Bányász, Lovászhetény, Mohács, PEAC, Pécsvárad, PVSK, Sellye, Siklós, Szederkény, Szentlőrinc II., Villány – mellett a megyei II. osztályból a Kétújfalu és a Magyarbóly kapott megye I-es licencet a következő szezonra.