Nem rozsdásodnak be az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei sem. Tanáraik mellett ők is várják, hogy az élet a megszokott medrében folyjon tovább.

Az EFAMI emeletén Gocsál Mátyást, az iskola tehetséges növendékét leshettük meg gyakorlás közben. Felkészítő tanára Császár András elmondta, büszke a fiatalemberre, hiszen a közelmúltban megtartott mohácsi továbbképzésen tanult „csúsztatatást” remekül alkalmazza ebben az engedékenyebb műfajban. Előadásában a Chris Lawry The Jazz  Singers hallható.

Makai Valéria intézményvezető lapunknak elmondta, az idei esztendőben – más beiratkozásokhoz hasonlóan – digitálisan lehet jelentkezni az EFAMI-ba.

„Amennyiben gyermeke még nem tanult intézményünkben, ill. tanult már, de jelenleg nem áll iskolánkkal tanulói jogviszonyban, akkor a következő linken tud jelentkezni: LINK.

Amennyiben az elektronikus úton történő beiratkozás a szülő számára nem megoldható, intézményünk lehetőséget biztosít a személyes ügyintézésre is, ez esetben a fenti telefonszámon tudunk felvilágosítást adni. Tájékoztatásul jelezzük, hogy a gyermek a beiratkozással automatikus felvételt nyer intézményünkbe.”