Megnyitotta termelői boltját a Komlói Tésztagyártó Szociális Szövetkezet a megújult vásárcsarnokban. Az örömteli hírről közösségi oldalán osztott meg információkat a szövetkezet csapata.

Tájékoztatjuk régi és új vásárlóinkat, hogy elköltöztünk. Az elmúlt hónapokban csak a viszonteladóinknál tudták megvásárolni termékeinket. A közelmúltban – élve a kínálkozó lehetőséggel – a felújított komlói vásárcsarnokban megnyitottuk új üzlethelyiségünket.

Az új boltunk tágasabb tere biztosítja, hogy az üzemünkben gyártott tészta teljes kínálatán kívül őstermelők, illetve más partnerszövetkezetek termékeit is a vásárlók elé tudjuk tárni. Hiszen szövetkezetünk eltökélt célja tovább erősíteni a helyi termelők szerepét; a saját márkák kínálata mellett az ő termékeit is reflektorfénybe állítani.

Termelői boltunkban tésztákon, lekvárokon, szörpökön, savanyított termékeken, szezonális zöldségeken, gyümölcsökön és fűszereken túl, élő- és művirágok széles választékával állunk a vásárlók szolgálatára.

Sajnálatos módon a lakosság egyre nagyobb hányadát érinti ételintolerancia vagy-allergia. A közeljövőben cukorbetegek, glutén- és laktózérzékenyek számára fogyasztható termékek is helyet kapnak üzletünkben.

Már hat éve foglalkozunk tésztagyártással. Ez idő alatt a számtalan pozitív visszajelzés mellett díjak formájában is elismerték termékeink minőségét. Megtartva hagyományainkat, kicsit új utakra is lépünk. A minőség elsődleges szempontjának megtartásával márkát szeretnénk építeni a komlói tészta köré. Minden az első lépésekkel kezdődik, és hogy a legjobbak között emlegessenek bennünket, további évek kifogástalan munkájára és precizitására van szükség. Ezen fogunk dolgozni.

Hosszú ideje keressük a lehetőséget, hogy a piac számára még jobban elérhetőek legyünk. Ezzel kapcsolatban kaptunk pár jó hírt, amiről hamarosan beszámolunk a Facebook-oldalunkon.

Addig is szeretettel várjuk vásárlóinkat termelői boltunkban, a megújult vásárcsarnokban.

Boltunk a vásárcsarnok nyitvatartási rendjéhez igazodva várja régi és új vevőit. Szezonális zöldségek és gyümölcsök érkezéséről közösségi oldalainkon fogunk hírt adni.

A komlói szövetkezet csapata