Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságtól kapott varrógépeket és alapanyagot a Komlói Fekete Láng Egyesület. Az egyesület Komló Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatával karöltve eddig 1000 maszkot készített és osztott ki komlói polgárok között. A szervezetek nevében Orsós Ferenc Gogen mondott köszönetet az adományért.

„Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Sztojka Attila Úrnak, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság Főigazgatójának, valamint Horváthné Nőth Edit Asszonynak, a TEF Dél-Dunántúli Igazgatójának a gyors és rendkívül kedves segítségéért. A mai napon a Komlói Fekete Láng Egyesület 3 darab varrógépet, és a varráshoz szükséges alapanyagokat kapott a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságtól, hogy maszkokat varrhassunk a komlói és környékbeli családoknak.”

“Végtelenül hálásak vagyunk Önöknek, hogy ebben a rendkívüli helyzetben azonnal a segítségünkre siettek, így mi is tudjuk segíteni a járvány elleni védekezésben mindazokat, akik nem jutnak maszkhoz, illetve nincs lehetőségük megvásárolni.
Egyesületünk és Komló Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatával karöltve, már 1000 db védő maszkot elkészített, ingyen bérmentve, és ki is osztott.
Mindhárom varrógéppel nekiállunk a védő maszkok készítésének, hogy mielőbb eljuthasson mindenkihez. “

Köszönjük!


Orsós Ferenc elnök
Komlói Fekete Láng Egyesület és Komló Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzat képviselő testülete