Idén is megrendezik a MindenMás Kulturális Fesztivált Komlón. Ám, ahogy ezt a cím is sugallja, idén valóban tényleg másként. Hiszen a szervezők – a fesztiválba fektetett rengeteg munka ellenére – azt kérik, „Maradj otthon”! .

Ezúttal a digitális térben, otthonról fesztiválozhatunk ismert komlói szereplőkkel „MindenMás”-on,  így némileg módosult a programsorozat elnevezése is, amely MindenMás Otthon Online Kulturális Fesztiválként vonul be a történelembe.

A programról:

Április 24. péntek délelőtt 10 órától a KH honlapja és Facebook-oldala segítségével a Komlói Fotóműhely munkáiba kóstolhatnak bele az érdeklődők. A fiatalokat Kis-Marics Tamás segíti a munkában. Az idei év eddigi fotóiból készült az összeállítás. 

Érdekesnek ígérkezik a VER-DA Vers a dalban elnevezésű hagyományos program, amelynek során a nevezők egy dalszöveg otthoni elszavalásával és elküldésével jelentkezhettek. A beérkezett produkciók pénteken 14 órától tekinthetők meg a KH honlapján és a Facebook-csatornáján.

Pénteken 20 órától lesz elérhető a KH honlapján és Facebook-oldalán egy archív CS.Í.T. koncert, másnap ugyanebben az időben és felületen a 40+ élőben játszik, őket felvételről Carlos követi.

Vasárnap este nyolctól a Ronnie & a gang, a Gipsy Rock Band, a TriYo, majd a Kiss Anikó Akusztik váltja egymást (fél óránként) a KH honlapjának és Facebook-csatornájának virtuális színpadán.

KOMLÓI SZÍNHÁZ

A MindenMás Online Színház keretében:

Április 24-én pénteken 19:00-től a Súgólyuk Színház Jutalomjáték című 2015-ös előadásának a felvétele, április 25-én szombaton 19:00 – tőlaFonti5: Momo előadása, szombaton 20:00-tóla Pöndöly Pöndölyökkel ezelőtt… című20 éves jubileumi műsora tekinthető meg.

Vasárnap (április 26. 19:00-től) a New Generation: #Retro című darabja nézhető meg a színház virtuális színpadán. (A komlói Színház- és Hangversenyterem Facebook-oldalán, valamint és a Súgólyuk Facebook-oldalán.)