Újabb jótékonysági felhívással fordul közösségünkhöz az Ultras Komló. Ezúttal a Komló Egészségcentrum sürgősségi ambulanciáján dolgozók munkakörülményeit szeretnék komfortosabbá tenni. – Közlemény

“A Komlói Bányász szurkolói családja évek óta szervez gyűjtéseket jótékony célra. A mai nappal elérkeztünk talán MINDEN EDDIGINÉL FONTOSABB felhíváshoz!

Tisztelt Komlóiak, Barátaink!
Segítsünk most azokon a hétköznapi szuperhősökön, akik talán a legbátrabbak mind közül!
Segítsünk a Komlói Egészségcentrum (Komlói Kórház) Sürgősségi Ambulanciáján dolgozó nővéreknek, hogy kicsit komfortosabbá, családiasabbá tehessük mindennapjaikat!
Vannak, akik édesanyaként tekintenek rájuk. Mások családtagként, barátként. A civil élet mellett, a nap 24 órájában ők azok a nagybetűs PÉLDAKÉPEK, akik saját egészségüket kockára téve küzdenek értünk ezekben a nehéz időkben.

Szeretnénk megkérni Titeket, lehetőségeitekhez mérten járuljatok hozzá gyűjtésünkhöz!

Az általatok kiválasztott összeget az alábbi számlaszámra tudjátok utalni. Kérünk Titeket, hogy közleményben a “hétköznapi hősök” kifejezést adjátok meg, hogy az összegyűlt összegből támogathassuk a komlói ápolónőket.

Bank neve: OTP Bank Zrt.
Számla tulajdonosa: Tormási Orsolya
Bankszámlaszám: 11773315-01609657
Közlemény: hétköznapi hősök

Fontos információ, hogy aki nem tud online utalni, annak lehetősége van készpénz formájában segíteni, amelyet privát üzenetben szíveskedjen jelezni!

FOGJUNK ÖSSZE, SEGÍTS TE IS!
7300″

Köszönettel: Ultras Komló, a Komlói Bányász Szurkolói Családja

Hajrá Komló 💙⚒
Hajrá Magyarország! 🇭🇺
FCK CRN ☣🚫