A nemrégiben visszavásárolt egykori fürdőépületet pályázati forrásból újítja fel az önkormányzat. A munkálatok jól haladnak, az épület új homlokzata már szembetűnő lehet az arra járó komlóiaknak.

A szerződés szerint a beruházást jövő év augusztusáig kellene befejezni, azonban a vállalkozó ebben az esztendőben szeretné átadni a munkaterületet. A nyílászárócserék után a homlokzati munkákat és tetőszigetelést végzik az ingatlanon.

Amíg az időjárás engedi, addig teljes kapacitással a külső munkákon lesz a hangsúly, azt követően pedig az épület belső, gépészeti fejlesztését végzi el a megbízott cég.

Emellett a bérlők is teret kapnak, hiszen az általuk bérelt részen maguk is elvégzik a számukra fontos felújításokat. Az egyik utolsó simítás a bérlők által tervezett két teherlift beszerelése lesz az épületbe.

Polics József polgármester kiemelte: „Fontosak ezek a beruházások, aminek kivitelezésére kérjük az ajánlatokat, hiszen ezekben a nehéz időkben az építőipar mozgásban tartása is mérsékelheti a gazdasági károkat, amit ez a járvány okoz hazánkban és a világban”.