Összefogás eredményeként osztanak élelmiszercsomagokat vasárnap 15 órától a Generációk Egyesület tanodájában.  

A koronavírus-járvány által kialakult roppant nehéz helyzetben sem engedik el a nehéz helyzetben lévők kezét Kenderföldön. Élelmiszercsomagok kiosztásáról Hidegkuti Szabolcs (Összeköt) osztott meg posztot a közösségi oldalán.  

A terület önkormányzati képviselője megkeresésünkkor elsőként köszönetet mondott a Conny van Tuil által irányított “Vakaró voor Komló” holland Alapítványnak, dr. Szakács László parlamenti képviselőnek, valamint Hegedüs Istvánnak, a nemzetiségi önkormányzat korábbi elnökének; utóbbi 30 csomaggal járult hozzá az élelmiszer-adományhoz.

– Nagyon fontos most, hogy mindenki segítsen úgy az embertársain, ahogy tud, akár azzal hogy bevásárol az idősebb szomszédjainak, akár azzal csak, hogy otthon marad – érzékeltette a halmozottan nehéz körülményeket Hidegkuti Szabolcs.

Hozzátette: – Jó munkát kívánok Orsós Ferenc Gogen képviselőtársamnak, aki szintén kiveszi a részét a nehéz helyzetben lévők megsegítésében, köszönet neki ezért.

Hidegkuti Szabolcs felhívta a figyelmet arra, hogy az Összeköt frakció tagjai folytatják a munkájukat a területeiken, arra biztatott mindenkit, hogy keresse képviselőtársait bizalommal.