Még a járványveszély előtt rendezték Kecskeméten a több korosztály versenyeit összefogó Összevont Országos Asztalitenisz Magyar Bajnokságot. Fotó: Katus Krisztián a kép jobb szélén

A rendezvényen mintegy 30 asztalon zajlottak a küzdelmek. A felnőttek mellett asztalhoz álltak az utánpótláskorú, a senior és a fogyatékkal élő pingpongosok is. A rendezvény méretére jellemző adalék: több mint 900 nevezés érkezett, közel 300 érmet osztottak ki a rendezők.

A férfi mezőnyben a Komló Sport versenyzői is elindultak. Sabján Gergelyt, Balogh Andrást, Katus Krisztiánt és az Extra Ligában komlói színekben ütő Terék Norbertet is megtalálhattuk résztvevők között. A legnagyobb bravúrt férfi párosban – nem kis meglepetést okozva – Katus Krisztián érte el, aki a válogatottakat felvonultató mezőnyben Kriston Dániellel (Celldömölk) az oldalán bronzérmet szerzett.

Terék Norbert U21-es kategóriában Krebs Bálinttal (BVSC) párban ezüstérmet szerzett, egyéniben pedig a 3. helyen zárt.

Pintér Zoltán edző az asztalok mellől segítette az ob-n járt versenyzőinket

A kecskeméti arénában párhuzamosan zajló Para Országos Bajnokságon Fekete Zsuzsanna (Komló Sport) a női 11. kategóriában játszmaveszteség nélkül szerzett bajnoki címet. Női párosban Fekete Zsuzsanna Szécsi Krisztinával az oldalán a második helyen végzett, ugyanebben a versenyszámban a Turóczy Erika (Komló Sport) – Iola Pamela (Tüke SE Pécs) kettős bronzérmet vehetett át az eredményhirdetésen. Szécsi Krisztina női egyéniben a dobogó 3. fokára állhatott fel.