Közleményt adott ki a Komló Összeköt Egyesület az új alpolgármesterrel kapcsolatban. Mint ismert, Polics József a napokban kérte fel Kispál Lászlót, a Komló Összeköt Egyesület képviselőjét a pozíció betöltésére.

Tisztelt Komlóiak!

Polics József polgármester felkérte Kispál Lászlót, a képviselő-testület korelnökét arra, hogy legyen a város alpolgármestere. Jelen helyzetben a polgármester arról is egyedül dönthet, hogy ki töltse be ezt a tisztséget.

A Komló Összeköt Egyesület tagja a veszélyhelyzetre és a város biztos működésére való tekintettel a felkérést elfogadta.

Kispál László az alpolgármesteri feladatokat a veszélyhelyzet visszavonásáig vállalta, mivel a kinevezése nem demokratikus (választás) keretek között zajlott.

Nincs fontosabb dolog a komlói emberek biztonságánál és egészségénél! Éppen ezért arra kérek mindenkit, hogy tartsa be a megfelelő óvintézkedéseket és vigyázzon magára, vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel: Dr. Barbarics Ildikó, a Komló Összeköt frakcióvezetője, Kispál László alpolgármester és Ferenczy Tamás, a Komló Összeköt Egyesület elnöke