Megtartotta utolsó edzését kézilabdacsapatunk a Mezőkövesd elleni találkozó előtt. A fiúk jó hangulatban végezték a gyakorlatokat, a győzelem reményével lépnek parkettre szombaton.

Mint az már ismert, a koronavírus-járvány miatt zárt kapus lesz a találkozó. A csarnokban csak a mérkőzés jegyzőkönyvében szereplők és a találkozó lebonyolításában segítő technikai személyzet lehet csak jelen.

A nem mindennapi körülményekkel kapcsolatban Manojlovity Stefán szerint nagyon furcsa lesz a szurkolók jelenléte nélkül pályára lépni. Elmondta, hogy egymás között beszélgetve kiderült, mindössze egyetlen játékostársuk lépett pályára zárt kapus meccsen eddig. Fiatal irányítónk ugyanakkor hozzátette, hogy a kemény védekezésen és a pontos támadásvezetésen múlik a sikerünk a kiesés ellen küzdő vendégekkel szemben.

K&H Kézilabda Liga 19. forduló, március 14. 18 óra, zárt kapuk előtt: Sport36-Komló (8.) – Mezőkövesdi KC (12.) Városi Sportközpont V: Bócz, Wiedemann

A tervek szerint a szombati Sport36-Komló – Mezőkövesdi KC NB I-es mérkőzést – az MTVA hozzájárulásával – a Sport36 Komló-Komló Sport Kft Facebook-oldalán követhetik élőben a szurkolók a komloiujsag.hu támogatásával. A közvetítés 03.14-én 17.55-től érhető el.