Szinte óráról órára mondják le a szervezők a városban a különféle rendezvényeket. Eddig leginkább a március 15-i ünnepségek elmaradásáról számoltunk be, de sportrendezvények, kulturális események esetében is korlátozásokról hallani.

Több komlói intézmény is felhívja a figyelmet a koronavírus kockázataira. Így a Közösségek Háza, a Városi Sportközpont is megelőző intézkedésekkel igyekszik a fertőzés kockázatát csökkenteni. Fertőtlenítőszerek használatára, a kézmosás fontosságára és a higiénés szabályok betartására figyelmeztető táblák hívják fel a figyelmet.

A március 19-re meghirdetett Máté Péter „Szívhangok” című emlékest június 11-re lett áthelyezve. A színházba március 19-re meghirdetett Máté Péter „Szívhangok” című emlékest június 11-re lett áthelyezve. Elmarad a New Generation március 20-i bonyhádi és március 27-i komlói előadása. A tervezett ismétlések időpontjai: Bonyhád: 2020. 05. 29. 18:00, Komló: 2020. 06. 19. 18:00.

Elmaradnak a koncertek a Zrínyi Klubban is.

A szurkolók kizárásával játszanak labdarúgócsapataink. Ennek értelmében a Boda – Komló felnőtt valamint a Komló – PVSK U17-es és a Komló – PVSK öregfiú mérkőzések is zárt kapuk mögött játsszák. A KBSK vezetése kéri szurkolóikat és minden más érdeklődőt, hogy se az idegenbeli se a hazai mérkőzéseiket ne látogassák a tilalom megszüntetéséig.