Hetedszer állt önálló darabbal a közönség elé a New Generation tánccsoport. A közelmúltban mutatták be Lehetne még egyszer? címmel kétfelvonásos táncjátékukat.

A táncjáték előkészületei még 2019 szeptemberében kezdődtek. A próbákkal párhuzamosan zajlott a díszlet elkészítése is, amit szintén saját maguk terveztek a csoport tagjai. A darab Császár Adrián – a csoport művészeti vezetőjének – nevéhez fűződik, ő írta, rendezte és koreografálta egyszemélyben a táncjátékot. Nem volt egyszerű dolga, hiszen az előadáson közel 40 táncos lépett színpadra – a komlóiakon kívül a bonyhádi csoport tagjai is.

Az ősbemutatót február 28-án tartották Komlón, a Színház- és Hangversenyteremben, ahol – hasonlóan a korábbiakhoz – telt ház és a végén vastaps fogadta a csoportot.

A társulat legközelebb március 6-án Bonyhádon, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban lép színpadra. Az előadásra – az előzetes információk szerint – valamennyi szék elkelt. Ezen kívül még két alkalommal látható a darab.  Március 20-án újabb előadást tartanak Bonyhádon, március 27-én pedig Komlón, amelyre a jegyek elővételben még kaphatók.  Császár Adrián elmondta, a 2007-ben alakult tánccsoport várja a lelkes csatlakozni vágyókat a Közösségek Házában.