Vasárnap rendezték Komlón az I. Spéci Triatlon első fordulóját. Először az úszók hosszú távú úszóversenyére került sor.

Fehér Tibor 400m gyorson és 800m gyorson is kőre állt, mindkét számban 1. helyen végzett. Ráadásul 400 méteren sikerült 5 perc alatt úsznia. Az I. korcsoportos fiúk között 400m gyorson Dolmány András 1. helyen ért célba, ugyanitt Veres Márk 2. lett.

Felnőtt úszónk közül Gráber Csaba 1. helyezést érte el. Ahogy a VI. korcsoportban Dolmány András testvére, Friesz Gábor is elsőként szállt ki a vízből.

800 méteres férfi gyorsúszásban Latyák Bence korosztályában az 1. helyezést ért el, Tóth Kevin a betegsége ellenére is végigúszta a távot, megjavítva eddigi legjobb idejét, ez a 2. helyre volt elég a II. korcsoportban, mögötte Latyák Levente a 3. helyezést érte el.

Lányaink 800 méteres gyorson indultak. Tóth Kíra hosszabb betegség után állt rajthoz, így is remekül hajrázva szerezte meg az 1. helyezést. Nagy Jáde a II. korcsoportban első, Kulcsár Vanda második helyen ért célba.

Több év után újra rajthoz állt Fehér Anna, ő az V. korcsoportban 1. helyezést érte el. Testvére, Fehér Sára 400m női gyorson csapott első helyen a célba. Mindkét lány megmutatta, hogy nemcsak oktatóként lehet rájuk számítani, hanem az úszóeredményeik miatt is.