Együttesünk a Csurgó elleni vereséget követően ismét hazai pályán lép parkettre. Ezúttal a sereghajtó Vác lesz ellenfele együttesünknek, amely eddig mindössze 1 pontot gyűjtött a 16 forduló alatt. A több gonddal is küszködő vendégek kispadján a közelmúltban váltás történt. A Komlón nagyra becsült Skaliczki Lászlót az ugyancsak komlói múlttal rendelkező Gúnya Péter vette át.

A Duna-parti együttes játékoskeretében több változás történt az közelmúltban. Csak néhány név: Holpert Tatabányára, Antal Dabasra, Bognár a Fradihoz, Rédai Vecsésre igazolt.

A távozók helyére két légióst szerződtetett a piros-kék egylet. Az olasz Gaeta együttesétől érkezett ukrán Stanislav Petrychko és az osztrák HC Hardtól igazolt horvát Bruno Kozina már a Szeged elleni bajnokin bizonyította gólerősségét. Utóbbi a Fradi és a Szeged ellen 15-ször talált be.

Az őszi mérkőzésünk 19 percig szoros volt, onnantól azonban elléptünk a hazaiaktól. Jerkovic 8 góljának is köszönhetően biztos (28-22-es) győzelmet arattunk.

Srecko optimista a szombati összecsapással kapcsolatban is. Elmondta, nincs különbség a felkészülés tekintetében, hogy a sereghajtó vagy egy előrébb álló csapat ellen játszunk. Felhívta a figyelmet a Vác új játékosaira, akik felgyorsíthatják a játékukat, erre viszont nekünk is lesz válaszunk.

K&H Kézilabda Liga 17. forduló, február 29. 18 óra:

Sport36-Komló (8.) – VKSE KFT Vác (14.)

V: Rontó, Szanyi