Disznóhús, pálinka és körtáncok az éjszakába nyúlva. Hű volt önmagához a X. Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivál is.

Szarka Elemér, a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület elnöke, a fesztivál egyik főszervezője kerek egésznek nevezte az idén jubiláló gasztronómiai rendezvényt. A versenyzők, a mulatozók és a nézők véleményei egy nagyszerű fesztivált írtak le. A hagyományos keretek mellett Dj Dominique volt az egyik újítása a 2020-as kolbásztöltőnek. Az idei év rekordjának számító több mint 80 támogató – cégek, intézmények és magánszemélyek – is azt mutatja, a város akarja ezt a rendezvényt – árulta el Szarka Elemér lapunknak.

Polics József polgármester is elégedettségének adott hangot. Elmondta, fantasztikus hangulatot teremtett a 110 csapat és a zenekarok. Minden önkéntes és szervező elvégezte a feladatát. Szervezetten és rendezetten zajlott a tizedik alkalom – mondta el. A kritika húrjait megpendítve hozzátette: a tombolasorsolás éket vert a mulatozásba, ezt jövőre át kell szerveznünk.