Hiába próbálkozik a balliberálisokból összeálló koalíció azzal, hogy magát egyesületként feltüntetve politikai mivoltját elrejtse, Komló kisváros, az emberek tudják kikről van szó – reagált a Fidesz komlói csoportja arra, hogy a Komló Összeköt politikusai magukat reklámozzák a hétvégi kolbásztöltő fesztivállal.

-Azzal a fesztivállal,  amely annak idején Musitz Béla kezdeményezésre indult útjára,  és amelyet a város, valamint  a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület bábáskodása mellett  immár 10-ik alkalommal tartunk meg,  azon a város lakói, fiatalok, idősebbek –  a határainkon túlról érkezőkkel együtt -, mindenféle politikai hovatartozás nélkül buliznak, táncolnak, ismerik meg egymás finomságait – közölte Polics József, a város fideszes polgármestere. – Most pedig arra készül az MSZP-s Barbarics Ildikó, hogy ők is különdíjat adnak át a baloldali pártembereket, szimpatizánsokat tömörítő szervezet nevében. 

Hozzátette: a fesztivál nem egy politikai pártegyesület játszótere, hanem a komlói polgároké. A 110 csapat nem azért jelentkezett, hogy egy politikai koalíció felhasználja őket politikai haszonszerzésre, hanem azért, mert együtt dobog a szívük ezért a Mecsek gyönyörű dombjai között megbúvó városért, a közösségért, amelyet most megosztani igyekeznek.

-A komlói Fidesz sajtóközleménye-