Kiélezett küzdelem várható a férfi NB I. Nyugati csoportjának következő csapatbajnoki mérkőzésen, hiszen a bajnokságot vezető Győri Elektromos Vasas SK I. csapata lesz az ellenfele a jelenleg 4. helyezett KBSK I-nek. 

A  kiszivárogtatott  hírek szerint a csapat edzője “meglepetés eredményre számít”, ugyanis Sabján Gergely kirobbanó formába lendült (ezt támasztja alá Gergő nemzetközi válogatottbeli szereplése is), valamint az a tény is, hogy a további számításba vehető játékosok rendkívüli elszántsággal, szorgalommal végezték a kirótt edzésmunkát, feladva a leckét edzőjüknek csapat összeállítás véglegesítésében. 

Pintér Zoltán edző elmondta, hogy a papírforma szerint ennek a mérkőzésnek ugyan nem mi vagyunk az esélyesei, mert ellenfelünk jelentős játékerőt képvisel, kiegyensúlyozott megbízható teljesítményre képes, de lát esélyt a győzelemre. 

Bizakodással töltheti el a komlóiakat viszont a “hazai pálya előnye” és remények szerint a lelkes, sportszerű és nagyszámú szurkoló gárda segítsége, továbbá az a tény, hogy a csapat tagjai igen nagy elánnal, elszántsággal dolgoznak.

Az edzésmunkában elsősorban a személyre szabott taktikai játékelemek begyakorlásán volt a fő hangsúly, ugyanakkor, kiemelt figyelmet szentelt a vezetés a páros játékunk újraszabására is, mert csapatunk ezen a téren az elvárásokhoz képest eddig alulteljesített. 

Sabján Gergő távollétében valamennyi összeállítási lehetőségünket kipróbáltak. Időközben Gergő régebbi páros társa – aki elhúzódó sérülése miatt ebben a szezonban még nem vállalta a játékot – teljesen felépült és olyannyira játékba lendült, hogy a párosok összeállításában egészen biztos meglephetjük ellenfelünket. 

Az egyéni mérkőzéseken jelenleg csak Sabján Gergely és Sulyok Zsolt szerepeltetése a biztos. A másik két játékost csütörtökön jelöli ki a vezetés, ugyanis a keddtől rendelkezésre álló Zombori Gábor – aki Budapesten él és edz – formájáról, mentális állapotáról még meg kell győznie a csapatot összeállítókat.  Zomborinak játéktudása alapján fix helye lenne a csapatban. Negyedik helyen most a legvalószínűbbnek látszik a fent említett, enyhén szólva “kellemetlen stílusú” védőjátékosunk szerepeltetése, amennyiben ezen a héten is tartja formáját.  

A szakvezetés kéri a csapat szurkolóit, hogy minél nagyobb számban jöjjenek el 12-én (szombaton) a 11.00 órakor kezdődő mérkőzésre és sportszerűen buzdítsák csapatunkat!”

A Női NB I/B. Nyugati csoportjában a második helyen álló leányaink szintén rangadt  játszanak, ugyanis a listavezető Magyargencs SE csapatát látják vendégül.  

A mérkőzésre 13-án (vasárnap) 11.00 órakor kerül sor a Kökönyösi sportcsarnokban. 

A Férfi NB III. Dél-dunántúli csoportjában a Komlói Bányász SK II. csapata a Lengyeltóti Városi SE vendége lesz 12-én Lengyeltóti Sportcsarnokban 11.00 órai kezdettel.