NBI/B-s és NBII-es csapatunk is vereséget szenvedett az idei utolsó fordulóban.

NB.I.B. Charousek csoport: Hazai környezetben fogadták a komlói sakkozók a Haladás VSE Infraplan II. csapatát. Akárcsak tavaly, idén sem sikerült legyőzni őket, pedig többségében a mi játékosaink álltak nagyobb értékszámmal. Ezúttal a mindenáron győzni akarás tette görcsössé néhány játékosunkat, akik a mérkőzés 4. játékórájában hibáztak többet. Külön dicséret illeti Amrein Roland FIDE-mesterünket, aki szép győzelmet aratott, csakúgy mint az utolsó táblára beülő tartalék játékosunk, Varga Miklós.

Eredmények: Komlói Bányász – HVSE Infraplan II. 4,5:7,5

Győztek: Amrein R. és Varga M. Döntetlent ért el: Leventic I., Mrkonjic N., Goric E., Iván A. és Csiszár Cs.

Az őszt a 7. helyen zárta a komlói csapat a 6 forduló után az 50% körüli 34 ponttal. Folytatás február elején, az élen álló Csuti Zalaegerszeg ellen. 

NB.II. Asztalos csoport: A komlóiak 2. csapata a tisztes helytállásra törekedett a többszörös csoportbajnok Nagyatád ellen. Az előző forduló bravúrját nem sikerült megismételni, de a meccs végül mégis szoros lett. Nem sok hiányzott a döntetlen eredményhez.

Eredmények: Komlói Bányász SK II. – VSE Nagyatád 5:7

Győztek: Benedek István, Kresz Tamás és Fekete Lajos Döntetlen: Györke Zoltán, Grünwald Mátyás, Bóka Róbert, Koncsag Sándor.

Az őszt 4. forduló után 20 ponttal a 8. helyen zárta a csapat. Már most jobb eredményt értünk el, mint tavaly. Folytatás február elején a mögöttünk álló Szentlőrinc ellen.