Felnőtt csapatunk első hazai mérkőzését játszotta az idei pontvadászatban, ahol a tavalyi ezüstérmes Petőfi SE U23 csapatát fogadta.

Lányaink hatalmas energiával és odaadással játszottak a mérkőzésen. A csapat megmutatta erejét, óriásit küzdöttek a játékosok, remek egyéni és csapat teljesítmények születtek.

Sajnálatos módon Szabó Nóra agyrázkódást szenvedett a találkozó közepén, így nem tudott a csapat segítségére lenni a végjátékban.

A kétpontos vereség miatt lehet csüggedni, de a mutatott játék és a mostani csapatkémia miatt viszont bizakodóak lehetünk.

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság 2. forduló:
Komló Sport KK – Petőfi SE U23 53-55 (14-13,12-12,17-18,10-12)

Komló, Városi Sportközpont, 200 néző Vezette: Lovász, Kiss

Dobók: Kerekes Sarolta 10, Sebestyén Réka 8, Kakócz Kata 7/3 (C), Szabó Nóra 6, Baksai Vivien Csere: Földesi Lili 13/6, Marton Kornélia 3, Peti Zsófia 3, Fóris Fanni 3, Kovács Bernadett, Kéri Csenge

Czukor János vezetőedző:
„Nagyon parázs és rendkívül extra mérkőzést játszottunk, így kell minden találkozón pályára lépnünk! Sajnos az utolsó időkérésnél nagyot hibáztam, talán másként alakult volna… Tanulni kell ezekből is, és ugyanezen az úton folytatni! Gratulálok a csapatomnak, Nórinak gyors gyógyulást!”