Komló Kupa 2011. néven – két utánpótlás tornát is rendezett a KBSK labdarúgó szakosztálya a sportközpontban. A Kovács Péter által irányított U 7-es korosztály a 3., illetve 5. helyet szerezte meg a mezőnyében, míg Kovács József  U 11-es csapata a PVSK-t és a PMFC-t is megelőzve megnyerte a tornát. A Komló 2. csapata 4. helyen zárt. 

A házigazda Komló I. és II. mellett a PVSK, a Hosszúhetény és a Sásd vett részt az U7-esek délelőtti tornáján.

Az izgalmas csatákat hozó torna végeredménye:

1. Hosszúhetény 2. PVSK 3. Komló I. 4. Sásd 5. Komló II  

A torna gólkirálya Petik Hunor (PVSK) lett 5 találattal, a legjobb mezőnyjátékosnak Vass Kristófot (Hosszúhetény) választották az edzők, a legjobb hazai játékos Hegedűs Bence lett.

 *          *          * 

Délután az U 11-esek foglalták el a küzdőteret. A Komló “kék” és “fehér” csapata mellett a PMFC, a PVSK, a Pellérd és a Hosszúhetény lépett parkettre. Óriási csatákat láthatott a szépszámú nézőközönség. A focipalánták teljes erőbedobással küzdöttek – ezt jelzi, hogy három meccsen is büntetők döntöttek. Ez alól a döntő sem volt kivétel, ahol az 1×18 perces játékidő nem hozott gólt. A 7 méteresek alatt a hazaiak bírták jobban a feszültséget, így Komlón maradhatott a kupa.

Az U 11-es Komló Kupa 2011. végeredménye:

1. Komló “kék” 2. PVSK  3. PMFC  4. Komló “fehér” 5. Hosszúhetény  6. Pellérd 

A gólkirály Horváth Dániel (PMFC) lett 6 góllal, a torna legjobb kapusnak Takács Zsoltot (PVSK), a legjobb mezőnyjátékosnak a korosztálynál két évvel fiatalabb Schuszter Ronaldot (Komló “fehér”) választották. A legjobb hazai játékosnak járó elismerés Reisz Tamást illette. Ebben a korosztályban két kislány is együtt focizott a fiúkkal, nekik egy kis figyelmességként édesség jutott.